Thumbnail

Kozma Tamás

gitáros, énekes

Több neves együttesben játszott és gitározik most is  pl: Jesse James és Bandája , Candy Shop, RockBand, Mobilmánia, Bon-Bon, HallerSpirit. Kedveli a vokálos, letisztul hangzású zenei világot a country-rockot is. Sokoldalúságát az is bizonyítja, hogy mind e közben feleségével a Napvirág zenekarral a gyerekeknek tudnak élményt nyújtani. 2011-ben az FB  „Ez valami más” CD felvételeinek készítője és zenei rendezője volt.”

 

 

 

 

 

 

Thumbnail

Bohán László

billentyűs

2008 óta zenélek Flórián Banddel. Kezdetben mint helyettesítő billentyűs,majd végleges tagként. Az FB az első zenekarom, előtte önálló billentyűsként, énekesként sok mindenkit szórakoztattam, ami igen jó iskola volt. Az „Ez valami más” 2011-s kiadású FB CD-n való közreműködésemet mérföldkőnek tekintem”

 

 

 

 

 

 

Thumbnail

Lantos József

gitáros

Eddig többféle baráti zenei formációval próbálkoztam, mígnem 2010-nyarán az FB felkért, hogy segítsem ki őket néhány bulin, ami után állandó tag lettem. A gitárstílusom jól illeszkedett az FB új dalaihoz, ezért több dalban is Én gitározhattam a szólókat az Ez valami más c. új
CD-n”

 

 

 

 

 

 

Thumbnail

Balázs József

gitáros

„Az első zenekarom az FB, amelynek alapító tagja is vagyok. Önképzéssel és több közismert zenekar gitárosainak sok éves személyes barátságának is köszönhetően mélyültem el a gitározásban. Nagyon kedvelem az akusztikus különleges hangzást, az FB dalaiban is többféle húros hangszerrel  egészítettem ki a dalok hangzását, hangulatát. Szerzőként Én is hoz-zájárultam a tűzoltós élet megörökítéséhez.”

 

 

 

 

 

 

Thumbnail

Nagy Ákos

ütő - hangszeres

„Már jó ideje,hogy egy  nagyszerű rock zenekarban dobolok,nagyon szeretem ezt a stílust, hát még dobolni. A rock csapat mellett lettem  tagja az FB-nek ütős hangszeresként. Ez egy új lehetőség és iskola számomra, hogy ütősként szolgálhatom a ritmusszekciót, hiszen az FB dalokban igen sokféle stílushoz kell az ütős hangszereket megszólaltatni.”

 

 

 

 

 

 

 

Thumbnail

Erdős Antal

dobos

„A hetvenes évek zenekari életét követően több évtizedes kihagyás után az FB alapító tagjaként lettem amolyan újrakezdő dobos. A blues és a jazz nagy kedvelője vagyok. A különböző stílusú FB dalok hangzása érdekében sokféle cintányérral és dobbal veszem magamat körbe, igy a sound és a biztos ütés – valamit csak eltalálok - garantált”

 

 

 

 

 

 

 

Thumbnail

Sági Ferenc

basszusgitáros

„ Az FB előtt többféle formációban zenéltem, de alapvetően a rock stílusú zenekarokban éreztem magam jól , ott tudtam, tudom  magamból a maximumot kihozni. Az FB-hez 2006-ban csatlakoztam és két CD-n is szerepeltem , ahol örömömre különösen a harmadik CD-n több rockos dal is felvételre került.”

 

 

 

 

 

 

 

Régi Tagok

Thumbnail

Árva Zsolt

szájharmonika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thumbnail

Molnár Péter

ének, szájharmonika, ütőhangszerek

A Florián Band alapító tagja.

Az FB első lemezén kongázott , illetőleg szájharmonikázott a "Harcolj a tűzzel", "Hideg éjszakák" , illetőleg énekelt is"Tüzes blues" dalokban. A CD borítókép az Ő alkotása volt. A második CD -n szájharmonikázott : " Idő most jött el", "Bevetésre várva", "Félúton", "Láng n roll",valamint kongázott pl.: a "Mond ki végre", "Otthon" című dalokban és a "Sally blues" a hangját is megörökítette. A borító és a belső fotók az Ő munkáját dicséri. Peti nagyon szerette a bluest , ezért más formációkban is játszott, így később velünk már csak alkalmanként lépett fel , de ha tehette mindig örömmel jött. Molnár Péter 2017.októberében hosszan tartó, súlyos betegség után 54 éves korában elhunyt . Őt a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivőjeként ismerte az ország ,a mindene volt a tűzoltóság, nagyon szerette, amit csinált, mindenkit szolgált."  


Thumbnail

Lukács Péter

basszusgitár

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Thumbnail

Mócsa József

szaxofon

A zene a hangszeres zenélés gyermek korom óta a mai napig szerves része az életemnek, lakodalmas zenekarban játszom kb. 18 éves korom óta, mint szaxofonos-klarinétos. A FB más stílus volt mint amit addig csináltam, de szerettem ezt a zenét és a csapatot. A FB zenekarral együtt töltött éveimre jó visszaemlékezni és nem is felejtem el soha. A kedvenc zenei műfaj számomra a jazz, de más stílust is meghallgatok, csak élő zene legyen. 


 

 

 


Thumbnail

Paul Tamás

gitáros, énekes, zeneszerző, szövegíró

„A rockzene és a technikás, zúzós gitárszólók híve vagyok, a Flórián Band előtt több ilyen stílusú zenekarban is játszottam. Az FB alapító tagjaként,valamint zeneszerzője és szövegírójaként a három CD-n a kedvenc stílusom mellett sok más hangvételű dalban is letehettem a névjegyemet énekesként és gitárosként egyaránt”

 

 

 

 

 

 

 

Simon MiklósSimon Miklós

billentyű

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tóthné Agócs ElizaTóthné Agócs Eliza

vokál

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zólyomi IldikóZólyomi Ildikó

vokál

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zólyomi IldikóSzilasi Szilvia

vokál